War Child x Soldaat van Oranje

War Child en Soldaat van Oranje – De Musical zijn een impactvolle samenwerking aangegaan en verbinden het verhaal van de Tweede Wereldoorlog met de vele oorlogen die helaas nog altijd plaatsvinden. De organisatie die zich al jaren inzet voor mentale steun aan kinderen in oorlog én de voorstelling over een groep vrienden die een keuze moest maken onder de druk van de oorlog, bundelen hun krachten.

Gezamenlijk vragen we aandacht voor de gevolgen van oorlog op je leven en roepen op om kinderen in oorlog nú te steunen.

Verwerken van traumatische ervaringen

Ernst Suur, directeur van War Child: “Wij doen er alles aan om kinderen in oorlog te helpen met het verwerken van traumatische ervaringen. Zodat ze dit niet de rest van hun leven meedragen of doorgeven aan een volgende generatie. Met methoden die psychosociale steun, bescherming en onderwijs combineren, helpen we kinderen los te komen van de oorlog. We stimuleren hun veerkracht zodat ze kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst. De samenwerking tussen War Child en Soldaat van Oranje - De Musical verbindt het verleden met het heden. Er is nog steeds oorlog in heel veel landen. Vrijheid is nog steeds niet vanzelfsprekend, dat moeten we niet vergeten.”

Veilige plek

Op veilige plekken zorgt War Child voor mentale (nood)hulp. Wij zorgen dat kinderen die opgroeien met oorlog en geweld op ons kunnen rekenen.


JOUW STEUN IS ONMISBAAR

We gaan er álles aan doen om zo veel mogelijk kinderen te bereiken. Jouw hulp is hierbij onmisbaar. Help je mee?
Loading...