LAAT GEEN KIND ALLEEN

De kinderen in Gaza hebben een dringend tekort aan voedsel en bescherming. Dankzij onze expertise en lokale netwerk kunnen we, ondanks alle enorme beperkingen en het constante geweld, nog steeds in actie komen. Onze collega’s in Gaza werken de klok rond om te kijken naar wat er wél mogelijk is. We delen voedsel en schoon drinkwater uit aan kinderen en bieden ook mentale noodhulp.


Noodhulp én langdurige mentale hulp

Ook in landen als Oekraïne, DR Congo en Soedan moeten kinderen hun heftige ervaringen kunnen verwerken, zodat ze deze niet een leven lang met zich meedragen. Met activiteiten als sport en spel stimuleren we hun veerkracht. Leren we ze omgaan met angst en stress. En blijven ons inzetten voor hun mentale gezondheid, zo lang als nodig is. Samen zorgen we dat oorlog niet hun toekomst bepaalt.

Samen voor kinderen in oorlog

War Child werkt ook met partners en organisaties die bijdragen aan - en geloven in onze missie. Als rechtsgeldig vertegenwoordiger van jouw bedrijf ga je akkoord met de Responsible Fundraising & Collaboration Policy  van War Child.

DONEER MET JOUW BEDRIJF

We laten kinderen die opgroeien met de gevolgen van oorlog en geweld niet in de steek. Help ook mee, met een structurele bijdrage kan War Child mentale hulp bieden aan kinderen die dit hard nodig hebben.Helpen jullie ook mee?
Loading...