LAAT GEEN KIND ALLEEN

De kinderen in Gaza hebben een dringend tekort aan voedsel en bescherming. Dankzij onze expertise en lokale netwerk kunnen we, ondanks alle enorme beperkingen en het constante geweld, nog steeds in actie komen. Onze collega’s in Gaza werken de klok rond om te kijken naar wat er wél mogelijk is. We delen voedsel en schoon drinkwater uit aan kinderen en bieden ook mentale noodhulp.

Noodhulp én langdurige mentale hulp

Ook in landen als Oekraïne, DR Congo en Soedan moeten kinderen hun heftige ervaringen kunnen verwerken, zodat ze deze niet een leven lang met zich meedragen. Met activiteiten als sport en spel stimuleren we hun veerkracht. Leren we ze omgaan met angst en stress. We blijven ons inzetten voor hun mentale gezondheid, zo lang als nodig is. Samen zorgen we dat oorlog niet hun toekomst bepaalt.JOUW STEUN IS ONMISBAAR

Met jouw bijdrage steun je kinderen die opgroeien met oorlog en geweld. Met een maandelijkse bijdrage van € 8 kunnen we 1 kind mentale hulp bieden. Daarmee draag je bij aan langdurige steun voor kinderen die dit zo hard nodig hebben. Help je ook mee?
Loading...