Steun War Child met een grote gift

Wat geweldig dat je overweegt om War Child te steunen met een grote gift. Met jouw donatie draag je bij aan onze missie: de veerkracht van kinderen in oorlog versterken door psychosociale zorg, bescherming en onderwijs

Impact van een grote gift

Grote giften zijn van levensbelang. In welke situatie ook: als er ergens een noodsituatie uitbreekt of als we op langere termijn kinderen en hun families moeten bijstaan. Zo doen we nog steeds wat we kunnen voor bijvoorbeeld kinderen in Oekraïne of rondom de geweldsuitbarstingen in het Midden-Oosten. Met een eenmalige of structurele gift kunnen we belangrijke stappen zetten om zoveel mogelijk kinderen in oorlog te bereiken. Met effectieve en wetenschappelijk bewezen methodes. Zo heeft je bijdrage écht impact! Wanneer we je bijdrage ontvangen, besteden we deze waar dit het hardst nodig is. Dit zijn voorbeelden van wat we met jouw donatie kunnen doen:

  • 2500 euro
    Groepssessie voor ouders en verzorgers in Libanon om hun stress te verminderen
  • 5000 euro
    Sport- en spelactiviteiten voor gevluchte kinderen uit Oekraïne met het programma TeamUp


Jouw eenmalige gift of structurele schenking fiscaal aftrekbaar

Omdat War Child een ANBI is, is je gift in veel gevallen aftrekbaar van de belasting. Als je je gift voor vijf jaar of langer vastlegt in een periodieke schenkingsovereenkomst, dan is je gift zelfs maximaal aftrekbaar. Lees er meer over op deze pagina.

Vragen? Neem contact op met Nina of Marleen

SAMEN HALEN WE DE OORLOG UIT EEN KIND

Doe mee en maak het verschil. Het is harder nodig dan ooit!
Loading...