Word Business Friend

Geen enkel kind begon ooit een oorlog. Toch groeien wereldwijd ruim 230 miljoen kinderen op in een gewapend conflict. Als Business Friend draag je bij aan onze missie: de veerkracht van kinderen in oorlog versterken door psychosociale zorg, bescherming en onderwijs. Op onze veilige plekken vinden zij structuur, nieuwe vrienden en vaste grond onder hun voeten.

Business Friendship

Word Business Friend voor 280 euro per maand en help op structurele wijze 35 kinderen in oorlog. Met jouw steun leren wij kinderen in oorlog omgaan met hun emoties. Met muziek, sport, spel en creatieve activiteiten zetten wij kinderen weer in hun kracht. Want kinderen zijn sterker dan oorlog, dat ervaren wij dagelijks. Als Business Friend ga je een samenwerking van minimaal een jaar aan met War Child. Je ontvangt een communicatiepakket dat je kunt gebruiken voor interne en externe communicatie.*

Samen voor kinderen in oorlog

War Child werkt samen met partners en organisaties die bijdragen aan- en geloven in onze missie. Als rechtsgeldig vertegenwoordiger van jouw bedrijf ga je akkoord met de Responsible Fundraising & Collaboration Policy  van War Child. Mocht je onze Business Friendship willen beëindigen, stuur dan een e-mail naar bedrijven@warchild.nl. De incasso wordt direct stopgezet. Vanaf dit moment ben je niet meer gerechtigd de ontvangen communicatiemiddelen in te zetten.

EEN KIND HOORT NIET THUIS IN OORLOG. NOOIT.

Het verleden van kinderen in oorlog kunnen wij niet meer veranderen, maar - als we er op tijd bij zijn - wél hun toekomst. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig. Help kinderen in oorlog hun kracht terugvinden. Word Business Friend.
Loading...