Een waardevolle wens voor later

Het is voor ons bijzonder dat u interesse heeft om aan War Child na te laten. Alle giften, groot én klein, betekenen steun aan kinderen in oorlog. Hier zijn wij ongelofelijk dankbaar voor. Samen kunnen we een verschil maken voor kinderen in oorlog.

Uw bijdrage aan de veerkracht van kinderen

Als u War Child opneemt in uw testament, komt het volledige bedrag ten goede aan kinderen in oorlog. En dat is hard nodig. Momenteel groeien meer dan 468 miljoen kinderen op in conflictgebieden. Het geweld in deze gebieden heeft grote invloed op het gedrag van kinderen en kan zorgen voor psychosociale problemen. Daarom staan psychosociaal welzijn en onderwijs centraal in onze programma’s. Met muziek, sport en spel spreken wij de veerkracht van kinderen aan. En we zorgen dat ze kunnen blijven leren. Samen bouwen we zo aan hun toekomst. Want een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.

Onze brochure

Benieuwd naar inspirerende verhalen, praktische tips en alle benodigde informatie overzichtelijk op een rij? Vraag onze brochure nu aan en help aan de toekomst van een kind.
Loading...